731 94 94 10

tenisvostrave@ismm.cz

Rezervovat online

Na „ítépé“ hrajete
tenis i nohejbal za
každého počasí!

Rezervovat online

Zpracování osobních údajů

Níže uvedené zásady ochrany osobních údajů jsou platné pro veškeré činnosti zpracování osobních údajů prováděné společností:

ISMM Project & Training s.r.o., provozovatelem areálu ISMM Tenis Park
IČ: 25365053
sídlem Pražákova 218/7, 790 00 Ostrava
zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, sp. zn. C 15220

ISMM Project & Training s.r.o. je správcem osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. V případě dotazů, žádostí a dalších záležitostí týkajících se osobních údajů a jejich zpracování nás kontaktujte zde:

ISMM Project & Training s.r.o.
Pražákova 218/7, 790 00 Ostrava
Telefonní číslo: +420608136939
E-mail: info@ismm.cz

Ochrana osobních údajů

Při vyplnění rezervace / poptávky ubytování, při objednání procedury, při objednání dárkového poukazu či voucheru, při zaškrtnutí souhlasu k odběru novinek a speciálních nabídek ubytování, poskytujete společnosti ISMM Project & Training s.r.o. některé Vaše osobní údaje. V některých případech můžeme Vaše osobní údaje zpracovávat z důvodu našeho oprávněného zájmu, kterým je zejména rozvoj, propagace a zlepšování našeho podnikání.

Ochrana osobních údajů je pro nás velice důležitá. Při nakládání s osobními údaji proto postupujeme v souladu s právním řádem České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“), ve znění pozdějších předpisů a s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováváním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen jako „nařízení“).

Účel, pro který osobní údaje potřebujeme a legitimita jejich zpracování

a) zajištění uzavření a následného plnění smluvního závazku mezi správcem a Vámi (čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR). Z takového vztahu vyplývají další zákonné povinnosti a správce tak musí zpracovávat osobní údaje i za tímto účelem (čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR), včetně z důvodu vedení evidenční knihy pro potřeby úhrady poplatku za rekreační pobyt (§ 7, odst. 3, zák. č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích).

b) ochrany svých oprávněných zájmů (čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR), kterým je zajištění ochrany podkladů, které jste nám svěřili ke zpracování, a ochrana našeho majetku.

c) evidence osobních údajů nad rámec povinností pro vedení evidenční knihy správcem (ubytovatelem), vyplývajících z § 3, odst. 4, zák. č. 565/1990 Sb. o místních poplatcích v rezervačním systému ISMM Project & Training s.r.o.

d) marketingovým účelům

zaslání informací (novinky, aktuální cenové nabídky) o službách dodávaných správcem
zjišťování informací o Vaší spokojenosti se službami a akcemi
aby správce co nejlépe přizpůsobil nabídku svých služeb a obchodní sdělení ohledně nich Vašim potřebám, pro tento účel zpracování správce získává Váš jednoznačný souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR.

Co jsou osobní a další údaje?

Osobní údaje jsou ty údaje, které nám dobrovolně poskytujete v rámci vyplnění objednávky, dotazu, poptávky či registrace. Osobními údaji se rozumí veškeré informace, které identifikují nebo mohou identifikovat konkrétní osobu.

Zpracováváme tyto osobní data

  • základní identifikační údaje – jméno a příjmení, titul, adresu bydliště, případně název a adresa firmy a její IČ a DIČ u OSVČ, datum narození,
  • kontaktní údaje – telefonní čísla a e-mailové adresy
  • informace o službách, které Vám poskytujeme
  • informace o vzájemné komunikaci – informace z e-mailů nebo kontaktních formulářů
  • fakturační a transakční údaje – jedná se zejména o informace objevující se na fakturách, o sjednaných fakturačních podmínkách a o přijatých platbách
  • soubory cookies

Jaká jsou Vaše práva v souvislosti s osobními údaji

Dále máte právo požadovat opravu nepřesných osobních údajů nebo výmaz osobních údajů, případně vznést námitku proti zpracování osobních údajů. Na základě Vaší písemné žádosti odstraníme Vaše osobní údaje z databáze. Žádost o výmaz osobních údajů by měla být zaslána na e-mail info@ismm.cz.

Pokud osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat.

Při ochraně Vašich osobních údajů Vám vyjdeme maximálně vstříc. Pokud ovšem s vyřízením nebudete spokojeni, máte právo obrátit se na příslušné orgány, zejména na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Za poskytnutí informací o zpracování osobních údajů můžeme požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Dozor nad ochranou osobních údajů provádí Úřad pro ochranu osobních údajů (https://www.uoou.cz).

 

Aktuality

starší aktuality

Turnaj čtyřher

V sobotu 10. září pořádáme u nás v areálu amatérský turnaj čtyřher. Přihlásit se můžete na tel. čísle +420 731 949 410 nebo osobně na recepci. Občerstvení formou rautu bude zajištěno. Přijďte si zahrát a zakončit tak s námi letní sezonu!

Přečíst

ITP je nově i na Facebooku!

Pravidelně s Vámi budeme sdílet všechny akce a novinky v našem areálu, tak nás sledujte, ať Vám nic neunikne. Chci sledovat ITP na Facebooku!

Přečíst

Z GREENPARKU na ÍTÉPÉ

1. května 2022 to byl právě jeden rok, kdy se tenisový areál Greenpark stal součástí ISMM Group pana Miloslava Cváčka. Od té doby se v areálu spoustu věcí změnilo, zrekonstruovali jsme šatny, do obou hal jsme koupili nová světla, zavedli jsme…

Přečíst